Oct 25, 2016

Summer City Market @ Shepparton

8th February 2016, Friday, 2nd week of 2016.
 

This years Summer City Market was held within the heart of Greater Shepparton & Victoria Lake just five minutes driving distance from the CBD, offering a vibrant shopping atmosphere. A lot of shops, market, food stalls and rides for the kids provided entertainment for people of all ages. So actually macam pasar tani jela kalau kat Malaysia hehe. This kind of events actually held twice a year, during summer and the other one during Winter season. 

So uncle tanak miss any chance, pergi jela menyesakkan keadaan Summer Market yang memang dah sedia sesak tu lol. As expected, banyak food truck Oz style ada menjaja di sekitar tapak market, macam-macam benda ada dijual dari makanan western to Arabian to Turkish and Albanian food dan juga jualan perabot terpakai. So kalau korang nak datang Oz dan nak rasa gi Summer or winter market diorang, please do your reseach, bukak website City Council & tengok update annual event yang akan diorang buat ok? Sebab tarikh of course la tak sama cam yang tahun lepas punyer. Hehe. Tanak cakap banyak juga la, korang tengok la sendiri gambar-gambar yang uncle nak up kan ni heee..



**ikan duyung terdampar 😂


**Dari kiri, Jafar (Afghani yang fasih berbahasa Melayu), Sue, Echa & uncle heee..







No comments:

Post a Comment